Online købe Guide

Disse dage kan du bestille næsten hvad som helst uden at forlade komforten i dit hjem. Onlinebutikker og auktioner er gode måder at shoppe for dem svært at finde emner, og en fantastisk måde at finde tilbud i processen. Som forbruger skal du være opmærksom på de positive og negative aspekter af online shopping. Nedenfor finder du vores online shopping bevidsthed guide.
-Første og for de fleste, ved din forskning, som du køber fra og sælger. Internettet er en stor ressource. Ofte kan du finde kunden anmeldelser af produkter samt online-virksomheder.
-Læs den “ om os ” sektion af webstedet virksomheder. Dette giver ofte værdifulde oplysninger om virksomheden og deres kunde relation politikker.
-Kigge efter et logo eller påtegning segl på selskabets hjemmeside. Dette er en indikation, men ikke en garanti for sælgers pålidelighed.
-Besøg en hjemmeside som ConsumerGuide.com. Deres forbrugernes sats online butikker og produkter.
-Internet auktion websteder til hverdag opstille ratings af sælgere baseret på kommentarer fra købere.
-Kontrollere den samlede pris. Sørg for, at det omfatter alle afgifter — shipping, håndtering, forsikring og moms. Kontroller, at du er klar på hvad du køber.
-Se for ord som “ renoveret, ” “ istandsat, ” “ tæt-out, ” eller “ udgået. ”
-Beskytte dine personlige oplysninger. Bruge et sikkert websted til at beskytte din kreditkort mod misbrug.
-Aldrig sende dit kreditkortnummer via e-mail, fordi e-mails ikke er sikker.
-Bruge en software encription program som Software Oasis kryptering nytte. Disse vil skjule dine kreditkortnumre, når du køber online.
-Giv dit kreditkort, betalingskort eller bankkontonummer, kun hvis du bruger denne konto til at betale.
-Registrere dit køb. Holde styr på hvad du bestilt, hvornår, prisen, og hvordan du har betalt (check, Postanvisning, afgift, osv.). Også gemme oplysninger sælger giver dig som Produktbeskrivelse, leveringsdato, afbestillingsregler, privacy policy, garantier og bekræftelse tal.
-Holde styr på din ordre. Hvis det er sent, se dine rettigheder: Shopping hjemmefra
-Når du køber fra en online auktion gør sikker på kender du reglerne for auktionen. Køb kun fra velrenommerede auktionswebsteder såsom www.ebay.com.
-Kan du annullere et bud? Må ikke antage, at de regler, som en auktion site gælde andre auktion site.
-Auktion site giver gratis forsikring eller garantier for varer, der ikke er leveret eller hvad sælgeren hævdede?
-Lære værdien af det element, du byde på. Oprette din top pris og holde sig til det.
-Ikke byde på en vare, du ikke har til hensigt at købe. Hvis du er højestbydende, er du juridisk ansvarlig for at betale for det. Auktion virksomheder bar ofte dem, der tilbage ud af et tilbud fra fremtidige budgivning, medmindre der kan arbejde ud af en aftale med sælgeren.
-Hvis sælgeren ikke acceptere betaling med kreditkort, skal du bruge en escrow service såsom iKobo Money Transfer. I gør, så dine penge er i besiddelse af en tredjeparts-indtil du får dit køb og godkende frigivelsen af din betaling til sælgeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.