Gør pant forfaldstidspunktet stadig følelse?

Pant forfaldstidspunktet ser på papir mindst som en vidunderlig ting. Hvis du har en typisk pant og du er nær begyndelsen af pant sigt og gøre en ekstra $25 om måneden i afdrag, kan du potentielt spare $25.000 i interesse i lånets løbetid.
Bemærk: Det nøjagtige beløb af tidlig tilbagebetaling besparelser afhænger af lånet, men generelt er den tilsyneladende besparelser er forbløffende.
På trods af den overfladiske fortjeneste, der synes at komme fra forfaldstidspunktet pant, er det ofte ikke en god beslutning. Tragedie her er hvis du ville have brugt denne $25 om måneden til at øge dit individuelle pensionsopsparinger konto eller IRA bidrag, du vil ende op med $50.000 på din IRA konto. Hvis du ville have brugt de $25 om måneden til at yde et ekstra bidrag til din arbejdsgiver 401(k) plan, kan du nemt endt med $75.000 i en 401 (k) konto.
Årsagen til disse forskelle er enkel. I kraft, når du beregner den interesse, du gemmer ved pant tilbagebetaling eller den interesse, du gøre ved at investere i en IRA eller en 401 (k), foretager du en beregning af rentes rente. Enhver tid du renters rente over lange perioder, numrene tiden vokse stort. Men den vigtigste faktor kørsel rente kompoundering beregningen er rentesatsen. Jo større rente, jo hurtigere den blanding og i sidste ende jo større den endelige værdi.
Hvis du kan forudbetale et realkreditlån, at afgifter 6% men investere i en individuelle pensionsopsparinger konto eller 401 (k)-konto, der vil betale 8% er realkreditlån tilbagebetaling faktisk en forfærdelig idé. Og desværre, meget små forskelle i renten i sidste ende producerer meget store forskelle i de endelige sammensatte værdier.
Selv om tilbagebetaling pant er en teknik, der anbefaler, mange finansielle forfattere, der ikke ved bedre, er du typisk bedre stillet ved hjælp af de penge du ville have brugt for pant tilbagebetaling for yderligere individuelle pensionsopsparinger konto eller 401 (k) bidrag. Et scenario, hvor du kan spare penge gennem tidlig mortgage tilbagebetaling er når du allerede har taget størst mulig fordel af disse andre investeringsvalg og er stadig på udkig efter et andet sted at “spare” ekstra penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.