Fire Digital farveudskrivning: Problemfri!

Fire farveudskrivning giver en nøjagtige, detaljerede, strålende reproduktion af dine originaler på en lav pris pr. ark. I modsætning til inkjetprintere af farve fotokopier, kan fire farveudskrivning virkelig give din marketing materialer et professionelt og elegant udseende. En lucid paradigme fire farveudskrivning er trykte materialer såsom magasiner som tid og National Geographic.
I en større målestok, fire farveudskrivning er slags udskrivning fundet på “trykkerier”, og ikke på din lokale quick-printer shop, fordi de fleste hurtig printer butikker ikke byde trykkerier, fordi de er dyre, de kun acceptere en meget begrænset antallet af digitale filtyper, og de kan være besværligt at håndtere. Den gode nyhed er, at der er nu flere online udskrivning tjenester, der tilbyder kommercielle trykning kapaciteter.
Giver et nærmere kig på fire farve print proces, det er et system hvor et farvebillede er opdelt i fire forskellige farveværdier ved brug af filtre og skærme det sker normalt digitalt. Som et resultat overføres en farveseparation af 4 billeder til trykplader og trykkes på en trykpresse med farvet blæk cyan (blå), magenta (rød), gul og sort, gengiver det oprindelige farve billedet. Dette system farveudskrivning giver mulighed for næsten enhver farve at blive gengivet ved at kombinere de forskellige nøgletal for de fire primære farver. I dag, denne proces er meget udbredt og gør det muligt at opnå nær fotografi kvalitet i næsten enhver farve du kan tænke på.
I rækkefølge for de fire forskellige farve trykplader skal oprettes fra et originalt design, som er normalt computergenererede, skal de opdeles i de fire primære procesfarver på fire separate stykker af plade-klar filmnegativer. Det er derfor vigtigt, at når du opretter dokumenter, enkelt konverterer filen RGB-billede til CMYK før du sender det til udskrivning. Det skal bemærkes, at den firfarveproces kan genskabe visse farver lidt forskelligt på papir end dem, der ses på en computerskærm.
Nu er denne metode udføres af højt digitale ansøgning, ikke mere bekymre dig om komplicerede procedurer at våge over. Fodre bare dine input og presto du vil have de fineste resultater, du nogensinde drømt om.
Denne digitale udskrivningsmetode er faktisk en problemfri gratis procedure. Lige så simpelt som det, og du har din trykning materiale lige efter hånden meget!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.