Det handler om at få passive og tilbagevendende indkomst!

Mange mennesker drømmer om at få rig hurtig. Sandheden er, at tjene penge kræver indsats. Medmindre du er villig til at gøre noget ulovligt (anbefales ikke), bliver du nødt til at arbejde for dine penge. At ’ s derfor at få velhavende er ikke et uopnåeligt drøm, men temmelig usandsynligt for de fleste mennesker.

Den pris, der skal betales er ofte for højt og de fleste mennesker er ikke villige til at betale den. At ’ s hvorfor de ryster på hovedet i vantro, når angiveligt andre “ får så meget og gør så lidt. ” de ikke kan se hele billedet. Intet værd er stadig gratis og forskellen er ikke til at arbejde hårdere eller at være smartere, forskellen er baseret på hvad jeg har tænkt mig at dele med dig nedenfor.

Ambition er god, men grådighed er ikke. Slanger beregne instinktivt, hvor meget tid, energi og kræfter vil tage dem til fange bytte og sammenligne besværet med fordel. Med andre ord de sammenligne risikoen vs belønning før de “ invest ” noget på at nå deres mål. Deres formål er meget enkelt: at overleve.

Dit formål er sandsynligvis lignende. Du tror at du skal tjene penge, men hvad ønsker du pengene til? Nummer et: at overleve. Nummer to: at leve et behageligt/luksuriøse liv.

Så hvis nogle dyr kan gøre dette instinktivt, kan du sikkert gøre det samme og endnu mere fordi du har ræsonnement evner. At være rig er rart, men det er ikke altid det bedste for alle. Lad mig forklare…

Don ’ t blive mig forkert. Jeg definerer velhavende af moderne standarder. Jeg læste et sted der baseret på i dag ’ s standarder en velhavende person/familie er, at en, der gør en million eller mere pr. år. Selvfølgelig nogle mennesker ville føle sig velhavende med langt mindre end det, mens andre vil have brug for meget mere. Jeg hører til dem, der føler sig velhavende med mindre end 1 million om året.

Hvis du tænker over det dog disse “ statistik ” er ikke for langt fra sandheden. På tidspunktet skriver jeg dette, et hus koster i gennemsnit 350-500 tusind dollars og en gang af guld er prissat til $650. Du laver din egen matematik.

I anden side vil jeg sige, at jagte rigdom ikke er den bedste ting for de fleste mennesker. Jeg ved, du er nødt til at tjene penge. Jeg ved, du ønsker at tilbringe det meste af din tid på at gøre, hvad du virkelig nyder. Jeg ved du kan ønsker at hurtig dit job og gå på Pension allerede. Jeg kender flere penge kan bringe dig den frihed, som du kan blive desperate for at få.

Der ’ s præcis hvorfor jeg siger, at du ikke skal jage rigdom. Folk ofte don ’ t vide præcis, hvad de ønsker. Du tror måske, at du vil rigdomme, men måske du bare ønsker økonomisk frihed. Du kan tro at rigdom kan bringe dig pensionering, fred i sindet, luksus, værdighed, respekt fra andre, komfort, frihed, glæde, behagelige omgivelser.

Jeg er ked af at fortælle dig at det gør ikke ’ t nødvendigvis behøver at være sådan. Rigdom kan bringe dig had fra mennesker omkring dig. Det kunne bringe dig misundelig på dine venner og familie. Kampe fra folk, der ønsker at stjæle din formue. Manglende fred, fordi du kan ’ t stoler ingen. Kampe med familiemedlemmer. Skilsmisse, juridiske problemer og vanvid.

Den triste del er, at mange mennesker tilbringer det meste af deres liv forsøger at få velhavende og når de får det de siger: “ er, at det? ” penge bør aldrig blive et mål i sig selv. Pris til at blive velhavende kan være højere end du tror. Det kan efterlade dig Tom i slutningen.

At ’ s hvorfor jeg vil vise dig en bedre måde at gøre det. Tro det eller ej, dette er hvad folk ofte søger og de don ’ t mærke det. At ting der kaldes: økonomisk frihed!

Det er som følger… Du arbejde når du vil, og du ønsker. Du har forskellige streams af indkomst. Så hvis du holder op med at tjene penge her, du stadig tjene penge dér. Du arbejder med virksomheden eller alene, hvis du ønsker. Du tjene penge Online eller Offline som du foretrækker. Du gøre tusindvis af dollars om måneden. Du gør nok til at betale for et hus kontant inden for et år, hvis du vælger.

Du arbejder i gennemsnit 5 timer om dagen, men du kan arbejde mere eller mindre, hvis du ønsker, fordi du vælger din egen tidsplan. Du gør hvad du kan lide. Arbejde er mere som en hobby for dig. Det er ikke en permanent besvær længere. Du har masser af fritid til at nyde, hvad du tjener.

Du befinder dig i en situation, hvis du arbejder to gange eller tre gange hårdere end du er, så ved du sikkert, du har at blive velhavende, men du don ’ t. Du don ’ t skubbe grænserne fordi du vælger at tage det roligt og gøre, hvad er virkelig værdig.

Du kan se du har valg, valg, valg hele tiden. Så, du stadig har valget mellem at blive rig, men du sandsynligvis vandt ’ t tvinge det ind i sker når du forstår, hvad der virkelig fortjener, og det er: oplevelser.

Du køber en splinterny bil i dag og i morgen du vænne dig til det. Så hvis du er kun efter materielle ting skal du en bedre bil næste uge føler sig højt igen. Så vil du sandsynligvis ønsker en yacht og derefter en flyvemaskine, uden selvfølgelig at glemme om palæer.

Når du når toppen, du kan indse, at det ikke var ’ t der. Ja, hvad du var ser ud nemlig ’ t der. At ’ s fordi vores sanser vænne sig til tingene for hurtigt. Vi har en høj tilpasning evne, langt højere end mange andre dyr. Det er vigtigt at have denne kvalitet for at overleve og udvikle sig.

Derefter ligger hemmeligheden i erfaringer. Det betyder, at skifte fra en behagelig ting til den anden springer over det meste af sludder. I det lange løb er det, hvad der vil bidrage mest til din generelle velvære og lykke.

Fokuserer på de immaterielle ting. Mød folk. Gå ud. Hav det sjovt. Rejse en masse. Tilegne sig viden. Diversificere. Variation er livets krydderi. Ved udgangen vil du smile og sige, helt ærligt er det.

Nogle mennesker fokusere på gør/har noget og når de får det, de skal gøre noget andet, og når de får det, de skal gøre noget andet, og så videre. Den bedste vej er at ikke prøver for hårdt at gøre noget at udsætte din lykke til senere, men at gøre alt i dag og diversificere. Der kan opnås for det meste gennem økonomisk frihed.

Jeg har intet imod rigdom eller velhavende mennesker. Pointen er, at jeg don ’ t forsøger at jage rigdom længere. Hvorfor arbejde mere og Nyd mindre hvis du lever kun én gang? Ideen er at arbejde mindre og nyde mere. For dem, der tror på reinkarnation, ville du forsøger så hårdt at samle formuer i dette liv, hvis du er nødt til at vende tilbage inden for et par årtier og gøre det hele igen?

Men man ser på det, rigdom er god, det er velsmagende, det er cool, men det er bedre at arbejde ihærdigt på at opnå økonomisk frihed. Det fortjener også og det er mere opnåeligt. Universet, Gud, første skaberen forårsage, eller hvad du tror på vil se på dig med gode øjne. Efter at alle du vil gøre det samme, som alle levende ting gør: forsøger at overleve, leve bedre, vokse og udvikle sig.

Den måde jeg ser det er, at de fleste mennesker ærlig eller uærlig, juridiske eller ulovlig, dum eller smart, har en hård tid forsøger at jage rigdom. Jeg tror der er et manglende element, de don ’ t synes at opfatte. Det er held. Du skal være heldig for.

Så du kan arbejde hårdt og samle et stort bjerg af kontanter og guld, men materielle ting sikkert vandt ’ t bringe dig lykke, som du stræber efter. Husk om oplevelser. Alt materiale vil bo her. Vi vandt ’ t være i stand til at tage den med os til efterlivet.

Jeg opfatter situationen denne måde… De fleste mennesker arbejder for meget og får for lidt. Hvis du har et job og du don ’ t arbejde for dig selv, du er nødt til at producere mere end hvad du tjener, ellers det firma du arbejder for vil gå konkurs. Mange medarbejdere føle sig udnyttet på grund af dette. Løsningen er enkel. Arbejde for dig selv.

Dette er et andet emne, som jeg don ’ t have tid til at diskutere her, men hvis du læser mine andre artikler kan du finde ideer om, hvordan til at starte din egen virksomhed. Men hvad der ske med de fleste mennesker. Det kommer bare tiden, når de er så frustrerede, at de bliver desperate for at få rig hurtig. At ’ s, når de er ofre for svindlere, der løber væk med deres penge.

At ’ s hvorfor jeg gentager: der er tre niveauer af velstand. Nummer et du har et godt betalende job. Et job er et job ligegyldigt hvordan du lægger det. Mange mennesker drømmer om at være arbejdsløse og også i stand til at betale regningerne til tiden. Men hvis du har en god betalende job, du er på det første niveau af velstand.

Det andet niveau er at blive økonomisk fri. Du vil sandsynligvis arbejde for dig selv. Du vælger din egen tidsplan. Du gør ovenfor gennemsnitlige indkomst og alle de ting, du tidligere har læst på denne artikel. Med de fleste job du arbejder meget og komme tilbage jordnødder. Med økonomisk frihed du tage det roligt og komme tilbage en masse. Du har stadig at gøre en indsats, men forskellen er enorm.

Det tredje niveau er til at blive rige/velhavende. Rar. Jeg tror, at alle ønsker at være på dette niveau, (mig inkluderet). Kendsgerning er dog at hvis her skal du ikke kun færdigheder, men også nogle held, tålmodighed, vedholdenhed, engagement, disciplin, etc. Faktisk mange folk vandt ’ t engang til den pris, der skal betales. Ærligt baseret på min mening holly gral af en “ problemer med gratis ” livsstil kunne findes lettere på økonomisk frihed jorder end på meget velhavende mennesker lander.

Kan du indse, at de fleste mennesker, der ønsker at få rig hurtig miste deres skjorte? De mister deres penge, tid, glæde, osv. Hvis du er fattig, brød, middelklassen, en hård arbejdstager, din næste niveau vil være at blive økonomisk fri. Når du kommer til den finansielle frihed lander du kan indse, at du don ’ t engang behøver at være ekstremt rige til at være meget glad. Fordi de fleste af de ting, du troede, at du skal være glad, du vandt ’ t brug for dem længere.

Hvis du kan købe alt hvad behøver du plus de fleste af de ting du ønsker dit humør vil ændre til bedre. Hvis du kan vågne op hver gang du ønsker hver dag og har hundredvis af behagelige oplevelser hver måned, du vil være glade. Valgfrihed er en af de mest vigtige ting i livet. Det er vigtigt, at du don ’ t være bundet til nogen eller noget. Dette kan opnås gennem økonomisk frihed og flere streams af indkomst.

EasyWebRiches.com © 2006

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.